Roerbak met champignons en peultjes

Roerbak met champignons en peultjes

Smulweb imageSmulweb

Eenvoudig en snel recept voor een smaakvolle roerbak met champignons en peultjes. Perfect voor een doordeweekse dag! Serveer met noedels en garneer met sesamzaadjes en verse koriander.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Peultjes
  • 2 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Roerbak met champignons en peultjes op tafel.

  1. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing. Giet ze af, spoel ze onder koud water, laat ze uitlekken en afkoelen.
  2. Verhit een wok en voeg de olie toe. Bak het vlees in de hete olie al omscheppend bruin.
  3. Voeg de peultjes toe en bak ze 3 minuten mee.
  4. Schep de champignons erdoor en laat alles op een hoog vuur 3 minuten bakken.
  5. Voeg de noedels en de tauge toe en warm alles al omscheppend goed door.
  6. Schep naar smaak de woksaus erdoor en garneer met de sesamzaadjes en het koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons