Rundvleesstoofpotje

Rundvleesstoofpotje

Smulweb imageSmulweb

Met dit rundvleesstoofpotje tover je in één handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. Kruidige biefreepjes, knapperige groenten en meergranenrijst die lekker zacht wordt van de vleesbouillon. Klinkt goed toch?

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 400 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rundvleesstoofpotje op tafel.

  1. Scheper cajunkruiden door de biefreepjes.
  2. Snijd de champignons in plakjes, was de paprika's, haal de zaadlijsten eruit en snijd de paprika's in reepjes. Maak de ui schoon en snipper de ui. Ontpunten 300 gram sperziebonen en breek de boontjes.
  3. Verhit de olie in de wok en roerbak de vleesreepjes ongeveer 3 minuten. Bak de sperziebonen 2 minuten mee. Voeg de champignons, paprika's en ui toe en roerbak het geheel 2 minuten.
  4. Voeg de meergranenrijst en de vleesbouillon toe en roer alles door.
  5. Stoof het geheel in 10 minuten op een laag pitje gaar. Breng op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden