Mezze met rode paprika en feta kaas

Mezze met rode paprika en feta kaas

Smulweb imageSmulweb

Of het nu voor een picknick is of als onderdeel van een uitgebreide mezze, deze rode paprika en feta kaas dip is altijd een goed idee en gemakkelijk te maken met je keukenmachine. Lekker bij brood of rauwkost.

15 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Mezze met rode paprika en feta kaas op tafel.

  1. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  2. Fruit de paprika in ruim olijfolie met chilipoeder of cayennepeper zacht.
  3. Laat de paprika afkoelen.
  4. Verkruimel de feta.
  5. Doe de feta en de afgekoelde paprika met de olie in de mengkom van de keukenmachine of foodprocessor. Maak er een gladde en egale massa van.
  6. Proef even of er nog gekruid moet worden.
  7. Bewaar de massa minstens een week in de koelkast.
  8. Laat voor het serveren wel even op kamertemperatuur komen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas