Pannekoeken romig zacht

Pannekoeken romig zacht

Smulweb imageSmulweb

Deze pannenkoeken zijn romig en zacht dankzij de MonChou. Het fruit in dit recept zorgt voor een zoete twist die bij elke hap weer verrassend is. Met dit beslag - inclusief vanillesuiker - bak je de ideale pannenkoek. Verhit en bakken maar!

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pannekoeken romig zacht op tafel.

  1. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in stukjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in plakjes. Laat de ananasstukjes uitlekken en vang 3 eetlepels sap op. Snijd de MonChou in blokjes en meng het fruit, de MonChou, het ananassap en de rozijnen door elkaar.
  2. Mix de pannenkoekmix, vanillesuiker en 7 dl water tot een glad beslag.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de pannenkoeken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Pannenkoeken