Pindasaus

Pindasaus

Smulweb imageSmulweb

Met deze pindasaus met knoflook maak je van elke maaltijd een feestje. De smeuige massa van pindakaas, melk en kruiden zorgt voor een ware smaaksensatie. Ideaal als dip bij borrelhapjes of bijvoorbeeld bij gegrild vlees. Bereidingsduur: 5 minuten.

10 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pindasaus op tafel.

  1. Doe de pindakaas in de schaal en pers de knoflookteentjes erboven uit. Voeg de overige ingrediënten toe.
  2. Voeg zoveel water en melk toe tot er een smeuïge massa ontstaat.
  3. Zet de schaal afgedekt 2 minuten op vol vermogen (700 watt) in de magnetron en roer daarna het geheel goed door.
  4. Voeg eventueel nog wat water toe en laat het geheel nog 1 minuut op vol vermogen door en door warm worden.
  5. Roer de saus nogmaals goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen