Karnemelk kruidkoek

Karnemelk kruidkoek

Smulweb imageSmulweb

Deze karnemelk kruidkoek is een heerlijk tussendoortje. Bruine basterdsuiker, koekkruiden, rozijnen en krenten zorgen voor de smaak. En door de karnemelk blijft de koek lekker smeuïg. Goed voor bij de koffie of thee!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Krenten
  • 1 el Bosbessen Jam

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Karnemelk kruidkoek op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 gr C.
  2. Vet de cakevorm in en bestrooi deze met bloem.
  3. Vermeng het zelfrijzend bakmeel met de bruine basterdsuiker, koekkruiden en zout.
  4. Klop hier scheutje voor scheutje de karnemelk door tot een glad beslag.
  5. Voeg de krenten en rozijnen toe en doe het beslag in de cakevorm.
  6. Bak de koek in 55 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Bakken Koekjes Kruidkoek