Gevuld varkenshaasje met spinazie parmaham en chevre kaas

Gevuld varkenshaasje met spinazie parmaham en chevre kaas

Smulweb imageSmulweb

Een 'Gevuld varkenshaasje met spinazie parmaham en chevre kaas' doet het altijd goed tijdens een etentje. De varkenshaas is gevuld met spinazie, parmaham en geitenkaas. Lekker met wat aardappeltjes uit de oven of een frisse salade.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevuld varkenshaasje met spinazie parmaham en chevre kaas op tafel.

  1. Was de spinazie en droog deze goed.
  2. Snijd de varkenshaas open en leg deze op een stukje plasticfolie. Leg hier weer een stukje plasticfolie bovenop en klop deze met bijvoorbeeld een deegroller een beetje plat.
  3. Doe de spinazie in de varkenshaas en leg daarbovenop de in stukjes gesneden ham. Vul de varkenshaas als laatste met de geitenkaas. Bind de varkenshaas dicht met cocktailprikkers of bindtouw en bestrooi deze met zout en peper.
  4. Doe boter in de pan en bak de varkenshaas aan alle kanten lekker bruin in ongeveer 15 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Kaas Spinazie