- 396 g Cornedbeef
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Herderspastei met corned beef op tafel.
- Maak aardappelpuree naar smaak.
- Fruit ui glazig in een eetlepel olie. Voeg de kruiden toe en bak even door.
- Meng de corned beef door de uien en laat iets smelten, maar nog steeds in blokjes en haal van het vuur.
- Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met aardappelpuree (laat genoeg puree over voor de bovenkant).
- Verdeel het corned beef mengsel over de aardappelpuree en verdeel goed.
- Doe het ei door de overgebleven aardappelpuree en meng goed.
- Verdeel de resterende puree over het corned beef mengsel en maak glad en zorg ervoor dat er geen gaten zijn.
- Maak met een vork patronen over de puree.
- Bak op 210°C gedurende 25-30 minuten of tot het warm en mooi goudbruin gebakken is.