Herderspastei met corned beef

Herderspastei met corned beef

Smulweb imageSmulweb

Maak een Herderspastei met corned beef die iedereen lekker vindt. Aardappelpuree bedekt met een mengsel van corned beef en gekruide uien, bedekt met een overvloed van aardappelpuree met een ei doorheen, gebakken op 210°C gedurende 25-30 minuten of tot het goudbruin is.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 396 g Cornedbeef

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Herderspastei met corned beef op tafel.

  1. Maak aardappelpuree naar smaak.
  2. Fruit ui glazig in een eetlepel olie. Voeg de kruiden toe en bak even door.
  3. Meng de corned beef door de uien en laat iets smelten, maar nog steeds in blokjes en haal van het vuur.
  4. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met aardappelpuree (laat genoeg puree over voor de bovenkant).
  5. Verdeel het corned beef mengsel over de aardappelpuree en verdeel goed.
  6. Doe het ei door de overgebleven aardappelpuree en meng goed.
  7. Verdeel de resterende puree over het corned beef mengsel en maak glad en zorg ervoor dat er geen gaten zijn.
  8. Maak met een vork patronen over de puree.
  9. Bak op 210°C gedurende 25-30 minuten of tot het warm en mooi goudbruin gebakken is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Aardappelpuree