Provencaalse witte bonen met geitenkaas

Provencaalse witte bonen met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Provençaalse witte bonen met paprika, tomaten, prei en grove stukken geitenkaas. Oregano, balsamico-azijn, peper en zout geven extra smaak aan het gerecht. Proef de Mediterrane smaak en geniet!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Provencaalse witte bonen met geitenkaas op tafel.

  1. Laat de witte bonen uitlekken.
  2. Snipper de ui en snij de paprika in kleine stukjes.
  3. Ontvel de tomaten en verwijder de pitjes. Snij de tomaten in reepjes. Snij de prei in dunne ringetjes. Verdeel de geitenkaas in grove stukken.
  4. Verhit de olijfolie in de wok en bak de ui hierin glazig.
  5. Voeg de prei en paprika toe en bak even mee.
  6. Voeg de tomaten toe en roerbak deze kort mee (1 minuut).
  7. Voeg nu de witte bonen toe en warm deze mee, doorlopend roeren.
  8. Maak het geheel op smaak met oregano, balsamico-azijn, peper en zout.
  9. Meng vlak voor het opdienen de geitenkaas door de bonen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen Witte bonen