Eendenborst met porto en uienconfituur

Eendenborst met porto en uienconfituur

Smulweb imageSmulweb

Eendenborst met porto en uienconfituur. Laat een anti-aanbakpan goed heet worden en bak de eendenborstfilets zachtjes; voeg de porto, uienconfituur en room toe en laat even inkoken terwijl u roert. Serveer het eendenborstfilet warm.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 900 g Gerookte eendenborstfilet
  • 4 el uienconfituur

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Eendenborst met porto en uienconfituur op tafel.

  1. Laat een anti-aanbakpan goed heet worden (zonder vetstof) en leg de eendenborstfilets erin met de kant van het vel naar onderen.
  2. Zet het vuur lager en laat het vlees 10 minuten zachtjes bakken. Kruid met peper en zout en bak gedurende 6 tot 8 minuten aan de andere kant tot het vlees nog rozig is.
  3. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Giet het braadvet weg en voeg de porto toe aan de pan. Voeg de uienconfituur en room toe. Laat even inkoken terwijl u roert.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Kruiden