Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Heerlijke ovenschotel van lof met gehakt uien en kaas op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de paprika, ui en champignons in plakjes. Pers de knoflook. Los het bouillontablet op in een klein beetje water.
- Kook de aardappels gaar. Bak het gehakt samen met de ui, paprika en knoflook in de olijfolie. Bak zo'n 4 minuten en voeg dan de champignons toe. Kook in de tussentijd de fijngesneden lof ca. 8 minuten en laat heel goed uitlekken.
- Voeg na ca. 10 minuten, als het gehaktmengsel gaar is, de kruiden, bouillon en de crème fraîche toe.
- Meng nu de lof met het gehaktmengsel. Beboter een ovenschaal en leg onderin de aardappelplakjes. Doe het gehaktmengsel hieroverheen en bestrooi met de geraspte kaas.
- Zet de schaal voor 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.