Kaasfondue

Kaasfondue

Smulweb imageSmulweb

Kaasfondue op tafel, dat betekent gezelligheid! Verwarm de caquelon, voeg geraspte kaas, kirsch en een klein drupje citroensap toe. Breng op smaak met nootmuskaat en peper. Lekker dippen met stukjes brood of rauwkost. Genieten maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 40 ml Kirschwasser

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kaasfondue op tafel.

  1. Snijd de teen knoflook doormidden en wrijf met een stuk de caquelon goed in.
  2. Giet de wijn erin en verhit dit op het fornuis, maar laat het niet aan de kook komen.
  3. Voeg een klein drupje citroensap toe.
  4. Voeg de geraspte kaas toe en roer goed met een vork of houten lepel met een gaatje. Maak achtjes met je vork in de pan.
  5. Meng de maizena met de kirsch en maak daar een mooi papje van. Voeg dat papje toe en blijf roeren.
  6. Voeg zelf geraspte nootmuskaat en peper toe.
  7. Zet de caquelon op het rechaud.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas