Lasagne met courgette en tonijn

Lasagne met courgette en tonijn

Smulweb imageSmulweb

Een twist op een echte klassieker: lasagne met courgette en tonijn. Laagjes van lasagnebladen met courgette, tomaat, tonijn en een romige saus met verse roomkaas. Afgetopt met een laagje geraspte kaas en 30-40 minuten in de oven op 200°C. Serveer met een frisse salade.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 50 g Tex-Mex geraspte kaas

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Lasagne met courgette en tonijn op tafel.

  1. Roer 8 dl water door de sausmix en breng het al roerend aan de kook.
  2. Roer de verse roomkaas erdoor en laat het al roerend smelten.
  3. Vet een ovenschaal in met olie en verdeel een beetje van de saus over de bodem. Leg er lasagnebladen op en verdeel er courgette, tomaat en tonijn over. Schenk er een beetje van de saus over.
  4. Herhaal deze lagen en leg de lasagnebladen steeds kruiselings in de schaal, zodat de lasagne niet zo snel uit elkaar valt. Maak lagen totdat alle ingrediënten zijn opgebruikt en eindig met een laagje saus. Strooi de geraspte kaas erover.
  5. Bak de lasagne in een voorverwarmde oven op 200 °C in 30-40 minuten gaar.
  6. Serveer de lasagne met een gemengde salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Courgette