Kippensoep

Kippensoep

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk geurende kippensoep met groenten en kruiden. Laat het geheel minimaal drie uur trekken voor de beste smaak. Voeg daarna de mixsoep, vermicelli en gehaktballetjes toe en geniet van deze perfecte soep.

120 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 0.4 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kippensoep op tafel.

  1. Doe de kip (niet het vet eraf snijden :-)) met de groenten en kruiden in de pan met 5 liter koud water.
  2. Breng het geheel aan de kook en schuim niet af, dit is nergens voor nodig. Laat minimaal drie uur trekken en laat het laatste uur nog de kruidenbuiltjes meetrekken.
  3. Haal alles uit de soep en doe het kipvlees in stukjes weer terug. Breng de soep opnieuw aan de kook en voeg de mixsoep, vermicelli en gehaktballetjes toe en laat nog 15 minuten zachtjes koken.
  4. Maak de soep af met fijngesneden peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep