Wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas

Wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Deze wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas is een ware smaaksensatie! Bak prei, paprika en bleekselderij met peperonata en kapucijners licht aan. Goed verwarmen en op smaak brengen met diverse kruiden, balsamicoazijn en op het laatst grof verkruimelde geitenkaas toevoegen. Lekker smullen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 50 g Paprikapuree

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wokschotel van kapucijners met groenten en geitenkaas op tafel.

  1. Laat de kapucijners uitlekken.
  2. Snijd de prei fijn en was hem. Snijd de bleekselderij in dunne reepjes en snipper de paprika's. Verkruimel de geitenkaas grof.
  3. Verhit olie in een pan. Roerbak de prei gedurende 1 minuut. Voeg de paprika toe en bak meebakken.
  4. Voeg peperonata, bleekselderij en uitgelekte kapucijners toe. Roer alles goed door elkaar en verwarm goed.
  5. Breng op smaak met de kruiden en balsamicoazijn. Voeg de verkruimelde geitenkaas op het laatst toe en meng alles goed door elkaar. Smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Bonen