Kruimige gebakken aardappelen met knoflook en kaas

Kruimige gebakken aardappelen met knoflook en kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze kruimige gebakken aardappelen met knoflook en kaas zijn gegarandeerd een succes op tafel. Heerlijk als bijgerecht of gewoon als main dish. De aardappels worden gegaard in een pan en vervolgens gebakken in een koekenpan met knoflook, tijm en kaas. Een verrukkelijke combinatie!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Vloeibare margarine
  • 0.1 g Jumbo Tijm
  • 2 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kruimige gebakken aardappelen met knoflook en kaas op tafel.

  1. Schil de aardappelen en kook ze in een pan met zout in ongeveer 20 minuten gaar.
  2. Snijd de aardappelen in schijfjes. Pel en snipper het knoflook.
  3. Verhit de boter en olie in een grote koekenpan.
  4. Verdeel de nog warme aardappelen met de knoflook en tijm over de pan en bak de aardappelen gedurende 30 minuten zachtjes bruin en kruimig. Keer ze af en toe.
  5. Leg de gebakken aardappeltjes in een voorverwarmde schaal en bestrooi ze met kaas en bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Kaas