Forel met kruidenboter

Forel met kruidenboter

Smulweb imageSmulweb

Verwen jezelf met deze heerlijke forel met kruidenboter. Maak ook gebruik van Provencaalse kruiden om de smaak te versterken. Serveer de forellen met aardappelen en groenten voor een complete maaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Forel met kruidenboter op tafel.

  1. Verwijder hoofd, staart en vinnen van de forellen. Spoel de forellen af en dep ze droog.
  2. Leg 20 gram kruidenboter in de buikholte van elke forel.
  3. Plaats 1 plakje spek over de forel in de lengte van voor naar achter en draai 1 plakje spek rond de forel.
  4. Smeer ovenschaal in met olijfolie en strooi er wat Provencaalse kruiden over.
  5. Plaats de forellen in de oven op 200°C en bak ze gaar in 30 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruidenboter