Romige champignon-kerriesoep

Romige champignon-kerriesoep

Smulweb imageSmulweb

Met deze romige champignon-kerriesoep zit je altijd goed, perfect tijdens een koude dag. Heerlijk zacht, smaakvol en vol van kruiden.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Romige champignon-kerriesoep op tafel.

  1. Fruit de sjalotten met het kerriepoeder 5 min. op een halfhoog vuur in de hete boter. Voeg de champignons toe en bak ze 3 min. op een laag vuur mee.
  2. Strooi de bloem erover en schep alles goed om. Schenk beetje bij beetje 8 dl heet water erbij en roer telkens goed totdat het vocht bindt.
  3. Verkruimel de bouillontabletten erboven en voeg de slagroom toe. Kook de soep 10 min. op een laag vuur.
  4. Schep vlak voor het serveren de gebakken beenham door de soep en schep hem in de borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Zuivel Soep Vlees