- 0.4 el Basilicum vers
- 125 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Gevulde portobello op tafel.
- Snijd de oesterzwammen in stukjes.
- Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
- Snipper de sjalotjes en de knoflook. Snijd de peterselie fijn.
- Wrijf de portobello's schoon met keukenpapier. Snijd de steel eruit en snij deze in plakjes.
- Bak de sjalotjes en knoflook in de olie glazig gedurende 4-5 minuten.
- Voeg de in plakjes gesneden steeltjes en de oesterzwammen toe. Bak het geheel op een hoog vuur gedurende 4 minuten.
- Voeg het basilicum en de peterselie toe en schep alles goed door elkaar.
- Vul de portobello's met het mengsel.
- Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg versgemalen peper toe.
- Leg de gevulde portobello's in een ovenschaal en schep de saus eroverheen.
- Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat het gerecht 15 minuten bakken.