Gevulde portobello

Gevulde portobello

Smulweb imageSmulweb

Gevulde portobello's met oesterzwammen, sjalotjes, knoflook en peterselie. Geserveerd met een heerlijke saus en versgemalen peper. Plaats de schaal in de voorverwarmde oven, wacht 15 minuten en geniet van dit smaakvolle gerecht.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 0.4 el Basilicum vers
  • 125 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Gevulde portobello op tafel.

  1. Snijd de oesterzwammen in stukjes.
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
  3. Snipper de sjalotjes en de knoflook. Snijd de peterselie fijn.
  4. Wrijf de portobello's schoon met keukenpapier. Snijd de steel eruit en snij deze in plakjes.
  5. Bak de sjalotjes en knoflook in de olie glazig gedurende 4-5 minuten.
  6. Voeg de in plakjes gesneden steeltjes en de oesterzwammen toe. Bak het geheel op een hoog vuur gedurende 4 minuten.
  7. Voeg het basilicum en de peterselie toe en schep alles goed door elkaar.
  8. Vul de portobello's met het mengsel.
  9. Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg versgemalen peper toe.
  10. Leg de gevulde portobello's in een ovenschaal en schep de saus eroverheen.
  11. Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat het gerecht 15 minuten bakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen