Indische rookworst

Indische rookworst

Smulweb imageSmulweb

Zin in een spekje bij de boerenkool? Verras dan eens met deze Indische variant! Maak deze rookworst door eerst ui, knoflook en paprika te fruiten en daarna ketjap en azijn toe te voegen. Eetsmakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Indische rookworst op tafel.

  1. Neem een pan met deksel en verwarm een bodem olie op matig vuur. Fruit hierin de uitjes, geperste knoflook en de paprika tot ze glazig zijn.
  2. Voeg plakjes rookworst toe en smoor deze even licht. Voeg suiker of gula Jawa toe en blus direct daarna met ketjap. Voeg ook de bouillon en azijn toe.
  3. Laat het geheel nog 10 tot 15 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Rookworst