Mangobavarois

Mangobavarois

Smulweb imageSmulweb

Bereid deze frisse en tropische mango yoghurtmousse, op smaak gebracht met verse mango, yoghurt en suiker. Presenteer met stijl met blaadjes munt en verse mango partjes.

25 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mangobavarois op tafel.

  1. Laat de mango uitlekken en vang het sap op. Pureer de mango in de foodprocessor.
  2. Week de gelatine een paar minuten in ruim koud water. Verhit het mangosap en los er van het vuur af de gelatine in op. Roer door de gepureerde mango en zet in de koelkast tot het mengsel begint op te stijven.
  3. Klop intussen de slagroom met de suiker bijna stijf. Spatel eerst de yoghurt en daarna de slagroom door het mangomengsel.
  4. Schep de bavarois in een mooie schaal en zet afgedekt minstens 4 uur in de koelkast (de pudding kan uitstekend de dag tevoren worden gemaakt).
  5. Schil de verse mango en snijd het vruchtvlees in mooie parten van de pit. Verdeel ze waaiervormig over de bavarois en garneer desgewenst nog met stijfgeslagen slagroom en blaadjes verse munt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Desserts Zuivel Kruiden Mango