Cranberrysaus

Cranberrysaus

Smulweb imageSmulweb

Maak je eigen cranberrysaus! Perfect bij wildgerechten. Kook suiker en cranberries in gekookt water tot de suiker is opgelost. Voeg de kruiden toe. Passeer door een zeef en laat het afkoelen. Maïzena zorgt voor extra binding.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 500 g Gedroogde cranberry's
  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Cranberrysaus op tafel.

  1. Kook het water. Voeg de suiker toe en roer tot deze is opgelost.
  2. Voeg de kruiden en cranberries toe. Laat 10 minuten koken.
  3. Wrijf alles door een zeef en laat opnieuw 10 minuten koken.
  4. Laat de cranberriesaus afkoelen. Deze zal vanzelf binden. Indien nodig, bindt de saus verder met aangemaakte maizena.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen