Pizza carbonara met zalm

Pizza carbonara met zalm

Smulweb imageSmulweb

Pizza carbonara met zalm is de perfecte combinatie. Het oog wil immers ook wat, de pizza is rijkelijk belegd met zalm, bacon, kappertjes en mozzarella. Vergeet niet de pizza's te garneren met mooie toefjes dille.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pizza carbonara met zalm op tafel.

  1. Snijd de zalm in reepjes. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Bereid het deeg met 2 1/2 dl water en 2 el olijfolie volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel het deeg in 4 gelijke porties. Rol het deeg uit tot ronde lappen van ca. 30 cm doorsnede. Leg het deeg op een ingevet bakblik en bestrijk het met de carbonarasaus.
  3. Verdeel de bacon, de knoflookteentjes, de zalm, de mozzarella en de kappertjes over de pizza's.
  4. Bak de pizza's in de oven in ca. 25 minuten lichtbruin en gaar.
  5. Garneer de pizza's met toefjes dille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza