Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca

Smulweb imageSmulweb

Een bordje vol authentieke smaken uit Italië met deze spaghetti alla puttanesca! Een heerlijke combinatie van tomaten, olijven en kappertjes die pruttelt tot de perfecte saus ontstaat. Geserveerd met een perfect al dente gekookte pasta. Buon appetito!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghetti alla puttanesca op tafel.

  1. Verhit de olie in een pan en bak de knoflook, chilipeper en vis gedurende 1 minuut.
  2. Roer de tomaten, olijven en kappertjes door het mengsel. Breng het aan de kook en laat het ca. 20 minuten pruttelen tot er een dikke saus ontstaat.
  3. Kook de pasta in een grote pan met wat zout totdat het net gaar (al dente) is.
  4. Laat de pasta uitlekken en roer de saus erdoor.
  5. Dien de pasta direct op!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta