farfalle met tonijnsaus

farfalle met tonijnsaus

Smulweb imageSmulweb

Deze farfalle met tonijnroomsaus heeft een romige en kruidige smaak. Verwijder de vellen en graten van de tonijn en voeg alle ingrediënten samen. Serveer de tonijnroomsaus over de gekookte farfalle. Garneer met de gesneden tomaat en fijngehakte basilicum.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 300 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke farfalle met tonijnsaus op tafel.

  1. Verwijder van de tonijn de vellen en graten. Laat de tonijn uitlekken in een zeef.
  2. Snijd de ui fijn en hak de basilicum fijn. Snijd de tomaat in reepjes voor de garnering.
  3. Doe de olijfolie in een hoge koekenpan en fruit hierin de gesnipperde ui. Pers de knoflook erover uit. Roer de tonijn en de crème fraîche erdoor. Prak de tonijn in stukjes met een vork. Voeg vervolgens de bouillon toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Verwarm het geheel goed.
  4. Kook ondertussen de farfalle.
  5. Serveer de tonijnroomsaus over de farfalle. Garneer met de gesneden tomaat en fijngehakte basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen