Kabeljauw filet in een oosters jasje

Kabeljauw filet in een oosters jasje

Smulweb imageSmulweb

Deze kabeljauw filet krijgt een oosters tintje doordat het wordt gebakken in ketjap manis en bruine basterdsuiker. Het resultaat is heerlijk karamelliserende uienringen die samen met de gestoofde kabeljauw een goede combinatie vormen. Een fantastisch gerecht!

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kabeljauw filet in een oosters jasje op tafel.

  1. Snijd de ui in dunne ringen en doe olijfolie in de pan. Bak de uienringen gedurende 3 minuten.
  2. Voeg de ketjap manis en de bruine basterdsuiker toe en bak dit gedurende 1 minuut mee. Zo karamelliseert dit mengsel een beetje.
  3. Leg voorzichtig de vis op de gebakken ui en stoof de vis op laag vuur gedurende 10-12 minuten gaar. Halverwege omdraaien.
  4. Dresseer de vis op twee borden samen met de saus. Smakelijk eten!
eet smakelijk