Pastaovenschotel met tonijn tomaat en peterselie

Pastaovenschotel met tonijn tomaat en peterselie

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke pastaovenschotel met tonijn, tomaat en peterselie. De Italiaanse kruiden en bouillonblokje geven de tonijnsaus extra smaak. Eenmaal uit de oven is de pasta lekker smeu"ig en de kaas lekker gesmolten.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pastaovenschotel met tonijn tomaat en peterselie op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de verpakking en verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bak de rode ui, knoflook en Italiaanse kruiden in een diepe koekenpan.
  3. Voeg tonijn toe en bak mee. Voeg bouillonblokje, tomatenblokjes en passata toe. Laat 3 minuten pruttelen.
  4. Breng de saus op smaak met peper en zout en voeg gehakte peterselie toe.
  5. Meng de saus met de pasta.
  6. Doe het mengsel in een ovenschaal en strooi de kaas eroverheen.
  7. Plaats de schaal gedurende 10 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden