Kippensoep

Kippensoep

Smulweb imageSmulweb

Deze kippensoep met verse groenten, courgette en prei, is perfect om jouw gezin opwarmen op een koude dag. Gemakkelijk te maken en heerlijk van smaak!

45 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kippensoep op tafel.

  1. Doe de kippenpoten, gemalen laurier, bouillontabletten en ¾ van de selderij in een soeppan met 1½ liter water. Breng tegen het kookpunt aan en laat 25 minuten op laag vuur trekken. Breng op smaak met peper.
  2. Snijd ondertussen de rest van de selderij fijn, was de courgette en de prei. Snijd de courgette en prei in kleine blokjes.
  3. Neem de kip uit de soep, voeg courgette, prei en vermicelli toe en breng opnieuw aan de kook.
  4. Ontvel de kip en snijd het kippenvlees in stukjes, doe terug in de pan en verwarm nog 5 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep