- 480 g Runderpoulet, onbereid
- 1 el Aardappelzetmeel
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Goulashsoep uit de slowcooker op tafel.
- Snipper de uien en knoflook. Schil de aardappels en snijd deze in kleine stukjes. Was de paprika, verwijder de zaadjes en snijd in reepjes of stukjes. Snijd indien gewenst de champignons in plakjes.
- Doe het vlees in een zak samen met 6 eetlepels bloem, sluit de zak en hussel het vlees met de bloem.
- Bak het spek uit en voeg daarbij het vlees en de ui toe. Roer dit om en doe alles in de Slowcooker.
- Voeg de rest van alle ingrediënten toe en laat de soep ongeveer 8 uur op low garen.
- Bind de soep eventueel met aardappelzetmeel en voeg een scheutje room toe als de soep te pittig is.
- Laat de soep 1 nacht rusten, de volgende dag is de soep veel lekkerder van smaak en geur.
- Serveer de soep met stokbrood en kruidenboter. Voeg indien gewenst champignons en/of sperziebonen toe. Eet smakelijk!