- 2 el Koriander
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Champignonburger met noten op tafel.
- Hak de ui en champignons fijn.
- Verhit olie in een pan en fruit de ui glazig.
- Voeg de champignons toe en bak een paar minuten mee.
- Voeg de gehakte noten en broodkruim erbij.
- Mix het mengsel fijn en schep over in een kom.
- Meng er het ei en de fijngehakte kruiden onder.
- Breng op smaak met peper en zout. Voeg een beetje water toe als het mengsel te droog is. Laat even rusten in de koelkast.
- Vorm van het mengsel burgers. Bak de burgers aan elke kant 3 à 4 minuten goudbruin.
- Gril of bak ondertussen ook de binnenzijde van de hamburgerbroodjes.
- Beleg de hamburgerbroodjes met ketchup en bladspinazie. Leg er een champignonburger op en werk af met mangochutney en scheuten.