Spaghetti met brie tomaten en basilicum

Spaghetti met brie tomaten en basilicum

Smulweb imageSmulweb

Met dit spaghetti gerecht waan je jezelf in Italië. Heerlijke zachte brie met sappige tomaatjes en aromatische basilicum dompelen samen met de pasta tot een heerlijk gerecht. Garneer het met parmezaan of pecorino voor een extra smaak explosie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Spaghetti met brie tomaten en basilicum op tafel.

  1. Doe de tomaten, knoflook en basilicum in een braadpan.
  2. Haal de korst van de brie en scheur de brie met je handen in kleine stukjes. Leg deze stukjes ook in de pan.
  3. Voeg de olijfolie, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.
  4. Dek de pan af met een deksel en laat 5-6 uur marineren op het aanrecht, niet in de koelkast want dan wordt de brie te koud.
  5. Roer halverwege de marineertijd nog een keer goed door.
  6. Kook tegen etenstijd de pasta. Roer daarna de pasta door het briemengsel.
  7. Roer tot de brie volledig is gesmolten.
  8. Bestrooi het gerecht met Parmezaan of Pecorino.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas Groente Kruiden