Gehaktballetjes van twee sterren chef erik van loo

Gehaktballetjes van twee sterren chef erik van loo

Smulweb imageSmulweb

Met deze gehaktballetjes van twee sterren chef erik van loo waan je jezelf in een sterrenrestaurant. De combinatie van paprikapoeder, kerriepoeder, koffiemelk en vleeskruiden zorgt voor een smaakexplosie. Binnen 10 minuten staan ze op tafel, dus snel aan de slag!

25 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehaktballetjes van twee sterren chef erik van loo op tafel.

  1. Doe het gehakt in een kom. Verkruimel de beschuiten erboven en voeg de paprikapoeder, kerriepoeder, koffiemelk, vleeskruiden en Maggi toe. Kneed alles goed door. Breng op smaak met peper.
  2. Draai balletjes ter grootte van een pingpongbal.
  3. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes 10 minuten tot ze bruin en gaar zijn. Keer regelmatig. In de vleeskruiden zit al zout, dus geen extra zout gebruiken.
  4. Wil je grotere ballen maken? Dat kan ook, verdubbel dan wel de gaartijd tot 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees