Nacho kaasstengels met buurtdip

Nacho kaasstengels met buurtdip

Smulweb imageSmulweb

Zo eenvoudig dat het bijna te mooi klinkt: kaasstengels van nacho chips. Maar de combinatie van romige kaas, knapperige chips en frisse dipsaus is magisch. Dit is de buurtdip waar iedereen over praat!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Zure room
  • 2 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Nacho kaasstengels met buurtdip op tafel.

  1. Verdeel het blok kaas in gelijke stengels van ongeveer 8 cm lang en 1 cm dik.
  2. Maal de nacho chips fijn in de keukenmachine totdat ze op broodkruimels lijken.
  3. Wentel de kaasstengels eerst door de bloem, vervolgens door het geklutste ei en dan door de chipskruimels. Herhaal dit nog een keer.
  4. Verhit een flinke laag olie in een gietijzeren pan en frituur de kaasstengels 2 minuten tot ze krokant van buiten zijn en zacht van binnen.
  5. Maak de dipsaus door de chilisaus met de zure room te mengen en strooi koriander eroverheen.
  6. Serveer de kaasstengels met de dip.
eet smakelijk