Pasta met kipspinaziechampignons en boursin

Pasta met kipspinaziechampignons en boursin

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de smaken van kip, spinazie, champignons en zongedroogde tomaten in deze romige pasta. Met als knapperige finishing touch, geroosterde pijnboompitten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 450 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta met kipspinaziechampignons en boursin op tafel.

  1. Snijd de kipfilets in blokjes, borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren en snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes. Ontdooi de spinazie.
  2. Kook de pasta beetgaar.
  3. Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de kipfilet blokjes bruin op hoog vuur.
  4. Voeg de champignons toe en roerbak enkele minuten.
  5. Voeg de spinazie toe samen met de roomkaas en schep zachtjes om.
  6. Voeg de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten toe. Verwarm het geheel nog eventjes goed door.
  7. Serveer de saus over de pasta.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas