Spitskoolpannetje

Spitskoolpannetje

Smulweb imageSmulweb

Dit Spitskoolpannetje is een makkelijk gerecht dat snel op tafel staat. Een pan vol met smaak: ui, karwijzaad, ham en tomatenpuree. Breng op smaak met paprikapoeder en je hebt een heerlijk pannetje vol met groenten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spitskoolpannetje op tafel.

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snipper de ui. Maak de spitskool schoon en snijd deze in vieren en dan in reepjes.
  2. Verhit olie in de pan. Braad de ham, ui en de koolreepjes aan.
  3. Voeg de aardappelblokjes en tomatenpuree toe. Breng op smaak met peper, zout en karwijzaad. Schenk de bouillon erbij en laat 15 minuten garen.
  4. Breng op smaak met paprikapoeder.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Soep