- 2 Tacoschelpen
- 1 Avocado
- 0.1 g Chilipoeder
- 3 el Basilicum
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gezonde tacos op tafel.
- Maak de avocadodip minstens een uur van tevoren als volgt: Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil in een kom. Voeg de citroensap toe en prak het met een vork goed fijn. Klop de yoghurt, knoflook, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout en peper erdoor. Laat het minstens 1 uur rusten en intrekken. Je kunt ook alles in de keukenmachine doen.
- Rul het gehakt in olijfolie. Voeg blokjes courgette en tomaat toe en wat zout en peper. Verwarm intussen de taco's in de oven op 200°C.
- Voeg op het laatst twee eetlepels avocadodip toe en roer dit door het gehakt-groentemengsel. Schep het mengsel in de tacoschelpen.
- Smakelijk eten!