Haverpannenkoekjes met banaan

Haverpannenkoekjes met banaan

Smulweb imageSmulweb

Geniet van dit heerlijke recept van Haverpannenkoekjes met banaan.Knapperige geroosterde amandelschilfers, rijpe banaan en honing maken deze pannenkoekjes onweerstaanbaar. Bak ze in boter en verras iedereen met dit lekkere ontbijt!

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Haverpannenkoekjes met banaan op tafel.

  1. Plet 2 bananen en snij de 3de banaan in schijfjes. Meng de bananenpuree met de havermout, het snuifje zout, het bakpoeder en de melk tot een homogeen deeg. Rooster de amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  2. Smelt 2 eetl. boter in een grote pan. Bak 6 kleine pannenkoekjes aan een kant, draai voorzichtig om en bak aan de andere kant.
  3. Voeg 1 eetl. boter toe in de pan en bak de volgende 6 pannenkoekjes.
  4. Leg 3 pannenkoekjes op elk bord en verdeel de schijfjes banaan erover. Werk af met de vloeibare honing en de geroosterde amandelschilfers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Banaan