Mexicaans rundvlees met bonen

Mexicaans rundvlees met bonen

Smulweb imageSmulweb

Dit Mexicaanse rundvleesgerecht met bonen is de perfecte maaltijd voor de slow cooker. Heerlijk gekruide riblapjes, pruttelend in een pittige tomatensaus met bonen. Maak het af met gehakte koriander en bosuitjes.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mexicaans rundvlees met bonen op tafel.

  1. Kruid de riblap en bak het aan. Voeg tomatenpuree toe en bak even mee.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe en laat ongeveer 8 uur op een lage stand sudderen.
  3. Haal het vlees uit de pan en trek het uit elkaar. Doe het vlees terug in de pan en breng op smaak.
  4. Voeg gehakte koriander en bosuitjes toe aan het gerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Bonen