Mediterraanse omelet

Mediterraanse omelet

Smulweb imageSmulweb

Als je zin hebt in een Mediterraans ontbijt, dan is deze omelet met geroosterde paprika, tomaat, artisjok, olijven en feta en gemengd met oregano, zout en peper wat je zoekt. Maak de omelet nog lekkerder door een smakelijke romescosaus toe te voegen.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Pruim Tros Tomaat

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mediterraanse omelet op tafel.

  1. Leg de paprika's met het vel naar boven en de tomaten met het vel naar onderen en de knoflook op een bakplaat onder de grill en rooster ze tot de paprika's zwartgeblakerd zijn, de tomaten geroosterd 5-15 minuten. Laat afkoelen en verwijder het vel van de paprika, de knoflook en de tomaat. Pureer alles met de blender tot een saus.
  2. Meng de eieren met de melk, oregano, zout en peper en schenk in een koekenpan. Bak tot het ei begint te stollen.
  3. Verdeel dan de tomaat, olijven, artisjok en feta over de helft van de omelet. Vouw de andere helft om en bak de omelet nog even tot hij gestold is.
  4. Bedek met de romescosaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Omelet