- 12 g Jumbo Dille Vers 15g
- 1 tl mierikswortelsaus
- 60 g Kaviaar
- 60 g Blini
- 88 g Zwaardvisfilet
- 88 g Heilbot
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Glaasjes met zalm gerookte zwaardvis en heilbot waanzinnig gerecht op tafel.
- Pers de citroenen. Klop de slagroom met een snufje zout en de helft van de citroensap stijf met een elektrische mixer.
- Knip de dille. Houd 6 takjes achter. Voeg de stijf geslagen room en de mierikswortelsaus toe en meng.
- Zet 4 glazen klaar. Schep in elk glaasje een lepel citroenroom. Schep een laagje lumpkuit en een laagje zalmkuit op de room, gevolgd door weer een laagje citroenroom.
- Knip de plakjes vis zo nodig op maat van de glaasjes. Garneer de citroenroom met plakjes gerookte vis.
- Verdeel de rest van de citroensap over de glaasjes en garneer ze vlak voor het opdienen met de achtergehouden takjes dille.