- 1000 g Spinazie a la crème uit de diepvries
- 15 g Basilicum room saus mix
- 10 g Basilicum room saus mix
Bereidingswijze
Zet in 11 stappen deze heerlijke Spaghetti met ricotta spinazie snoeptomaatjes en pijnboompitten op tafel.
- Kook de spaghetti al dente in gezouten water.
- Bak de pijnboompitten bruin in een pan.
- Plet de knoflook en snijd deze fijn. Snijd de sjalotten fijn.
- Verhit de olijfolie en bak de sjalotten en knoflook 1 minuut aan.
- Voeg de spinazieblokjes en ricotta toe en verwarm dit tot het kookt.
- Knijp vervolgens de citroen uit over de saus.
- Voeg de gesneden basilicum toe en kruid op smaak met peper en zout.
- Laat de spaghetti uitlekken en voeg deze toe aan de saus en roer goed door.
- Snijd de ham in lange reepjes.
- Snijd de tomaatjes in de lengte.
- Serveer met de pijnboompitten, de tomaatjes, ham en Parmezaanse kaas.