Vegetarische enchiladas met zelf gemaakte taco saus

Vegetarische enchiladas met zelf gemaakte taco saus

Smulweb imageSmulweb

Smeuïge, perfect pittige vegetarische enchiladas met zelfgemaakte taco-saus. Heerlijk gevuld met bonen, mais, paprika en bosuitjes. De ideale ovenschotel voor de Meatless Monday.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Chilivlokken

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Vegetarische enchiladas met zelf gemaakte taco saus op tafel.

  1. Bak in een sauspannetje het uitje aan met de specerijen voor de taco saus. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en laat dit 10 minuten sudderen.
  2. Bak in een koekenpan de paprika met knoflookpoeder 2 minuten en voeg daarna de bonen, mais, bosui en de helft van de peterselie toe. Bak dit nog eens 2 minuten.
  3. Voeg de crème fraîche toe en maak af met peper en zout.
  4. Vul de tortilla's met de vulling, rol ze op en plaats ze in een ovenschaal.
  5. Bedek de tortilla's met de taco saus en met de geraspte kaas.
  6. Plaats de ovenschaal 15 minuten op 180 graden in de oven. Garneer de enchilada's met de overgebleven peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Mexicaans Sauzen