Beste lasagne ooit

Beste lasagne ooit

Smulweb imageSmulweb

Deze lasagne is een absolute topper! Met gehakt, ham, groenten als courgette en champignons, rode wijn, kruiden en crème fraîche. Top af met mozarella en parmezaanse geel en je hebt een heerlijke Italiaanse maaltijd. Buon appetito!

60 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Koriander
  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Beste lasagne ooit op tafel.

  1. Zet de oven aan op 200°C zodat hij kan voorverwarmen.
  2. Bak het gehakt rul en voeg dan de ham en knoflook toe, bak deze ook even mee.
  3. Snijd ondertussen de courgette, uien, winterwortel, prei en champignons in blokjes en/of schijfjes en voeg dit alles toe aan het gehakt en bak dit ruim 10 minuten mee. Blus het af met de rode wijn.
  4. Voeg nu de tomatenblokjes, bouillon en alle kruiden toe en laat dit geheel zeker 10 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Voeg de crème fraîche toe en laat dit nog een paar minuten meekoken.
  6. Bouw de lasagne laag voor laag op, hoe meer lagen hoe voller hij wordt.
  7. Strooi de verkruimelde mozzarella eroverheen en rasp wat Parmezaanse kaas eroverheen.
  8. Zet de lasagne voor 40 minuten in de oven.
  9. Buon appetito!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta