- 1 el Koriander
- 1 el Basilicum vers
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Beste lasagne ooit op tafel.
- Zet de oven aan op 200°C zodat hij kan voorverwarmen.
- Bak het gehakt rul en voeg dan de ham en knoflook toe, bak deze ook even mee.
- Snijd ondertussen de courgette, uien, winterwortel, prei en champignons in blokjes en/of schijfjes en voeg dit alles toe aan het gehakt en bak dit ruim 10 minuten mee. Blus het af met de rode wijn.
- Voeg nu de tomatenblokjes, bouillon en alle kruiden toe en laat dit geheel zeker 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Voeg de crème fraîche toe en laat dit nog een paar minuten meekoken.
- Bouw de lasagne laag voor laag op, hoe meer lagen hoe voller hij wordt.
- Strooi de verkruimelde mozzarella eroverheen en rasp wat Parmezaanse kaas eroverheen.
- Zet de lasagne voor 40 minuten in de oven.
- Buon appetito!