Creme van venkel met coquilles

Creme van venkel met coquilles

Smulweb imageSmulweb

Een perfecte combinatie van zachte crème van venkel en boterzachte coquilles. De soep is gevuld met groente, slagroom en kippenbouillon. De coquilles zijn kort gebakken in boter. Geniet van dit culinaire hoogstandje met wat kervel als finishing touch.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Creme van venkel met coquilles op tafel.

  1. Fruit de venkel, zoete ui en knoflook aan in een pan met 50 gram boter tot de groente gaar zijn. Voeg 3 el water toe.
  2. Voeg de kippenbouillon en de slagroom toe en laat dit zachtjes koken.
  3. Bak de coquilles met een klontje boter in een koekenpan aan beide zijden gaar.
  4. Mix de crèmesoep met een staafmixer tot een mooie soep.
  5. Verdeel de coquilles over de borden en giet de crèmesoep eroverheen. Garneer met kervel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Venkel