Gratin van pitavlees met zoete aardappel en prei

Gratin van pitavlees met zoete aardappel en prei

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere gratin van pitavlees met zoete aardappel en prei. Makkelijk te maken en lekker om te eten. Geweldig als je op zoek bent naar manieren om je diepvriesvoorraad op te maken. Geniet!

45 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gratin van pitavlees met zoete aardappel en prei op tafel.

  1. Laat diepgevroren pitavlees volledig ontdooien. Snij de stengels prei in de lengte in 4 en dan in stukjes van 1 cm. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. 3 Verhit de olijfolie in een braadpan en stoof de stukjes prei 3 à 5 minuten.
  3. Meng intussen het paneermeel onder de mozzarella.
  4. Verdeel het pitavlees over een ovenschaal en bedek met de gestoofde prei en de blokjes zoete aardappel. Kruid met de tijm, nootmuskaat, peper en zout.
  5. Verdeel de mozzarellamengeling over de schotel en zet 30 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Zuurkool Zoete aardappelen