Eenpans romige kip-champignon florentine

Eenpans romige kip-champignon florentine

Smulweb imageSmulweb

Eenpans romige kip-champignon florentine. Met kipfilet, knoflook, tomaatjes, champignons, bouillon, linguine, parmezaan en spinazie. Een heerlijk Italiaans eenpansgerecht dat snel en gemakkelijk te bereiden is.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Eenpans romige kip-champignon florentine op tafel.

  1. Bak de kipfilet in een grote koekenpan in hete boter tot deze goudbruin en gaar is.
  2. Voeg olijfolie toe en bak knoflook, tomaatjes en champignons tot deze zacht zijn.
  3. Voeg bloem toe en bak deze nog 1 minuut en voeg dan langzaam de bouillon toe.
  4. Breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder en roer alles goed door.
  5. Voeg de linguine toe en breng aan de kook. Leg het deksel op de pan en kook zachtjes tot de linguine beetgaar is.
  6. Haal van het vuur en voeg de Parmezaan en spinazie toe. Roer tot de spinazie is geslonken.
eet smakelijk