Bloemkool zo lekker kan het zijn

Bloemkool zo lekker kan het zijn

Smulweb imageSmulweb

Bloemkool zoals je het nog nooit hebt geproefd. Beetgaar gekookte roosjes overgoten met een zachte saus van gesmolten boter, geprakte eieren en ham. Gegarneerd met verse peterselie en heel veel smaak.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bloemkool zo lekker kan het zijn op tafel.

  1. Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes.
  2. Kook de bloemkool in een pan met gezouten water in een paar minuten beetgaar.
  3. Laat de bloemkool goed uitlekken in een vergiet.
  4. Smelt ondertussen de boter in een kleine pan.
  5. Meng de geprakte eieren en de ham door de gesmolten boter. Maak op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  6. Verdeel de saus over de bloemkool. Strooi er gehakte peterselie overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bloemkool