Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Emmentaler omelettaart op tafel.
- Hak de peterselie fijn en snipper de ui.
- Klop 6 eieren los met 2/3 van de slagroom, de peterselie, ui en Geska strooikaas. Breng op smaak met peper en zout en bak hier 3 omeletten van. Klop de overige eieren los met de rest van de room, de helft van de Emmentaler. Breng op smaak met peper en zout en bak hier 2 omeletten van.
- Leg in een taartvorm 1 groene omelet en bedek met 3 plakken ham en wat geraspte Emmentaler. Leg vervolgens een blanke omelet bovenop en hierover weer een groene. Herhaal dit proces tot de omeletten op zijn en de laatste laag groene omelet is.
- Zet de taartvorm in een voorverwarmde oven van 180°C en verwarm 10 minuten tot de kaas is gesmolten.
- Snijd de taart in punten en serveer.