Teriyaki pulled chicken

Teriyaki pulled chicken

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke Teriyaki pulled chicken is binnen enkele uren gemaakt in je slowcooker. Maak een papje van bloem en water en bind de saus. Garneren met bosui en sesamzaad en eventueel een beetje sesamolie toevoegen voor extra smaak.

120 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Water
  • 0.2 el Sesamolie
  • 60 g Mirin / Rijstwijn

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Teriyaki pulled chicken op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten behalve bloem, bosui en sesamzaad in de slowcooker. Zet de slowcooker op hoog voor 3-4 uur of laag voor 4-5 uur, of totdat de kip helemaal gaar is en uit elkaar getrokken kan worden.
  2. Zet de cooker op het vuur en bind met een papje van bloem en water.
  3. Garneer de kip met bosui en sesamzaad. Voeg voor extra smaak eventueel nog wat sesamolie toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte