Gele rijst met ras el hanout saus kippendijenfilet en yoghurt

Gele rijst met ras el hanout saus kippendijenfilet en yoghurt

Smulweb imageSmulweb

Proef de Marokkaanse keuken met gele rijst met ras el hanout saus, en kippendijenfilet. Samen met aubergine en paprika in een Marokkaans jasje. Maak af met verse munt en een volle lepel yoghurt.

15 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Ras el Hanout

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gele rijst met ras el hanout saus kippendijenfilet en yoghurt op tafel.

  1. Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en laat nog 5 minuten afgedekt nagaren.
  2. Snijd de kippendij in stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de kippendij samen met de ui gedurende 5 minuten op middelhoog vuur.
  3. Voeg de aubergine toe bij de kip en laat 5 minuten meebakken op hoog vuur.
  4. Voeg de paprika toe en laat 3 minuten meebakken.
  5. Voeg de Marokkaanse ras-el-hanout saus toe en laat 3 minuten mee verwarmen.
  6. Schep de rijst op borden en verdeel de groenten, kip en saus hierover. Verdeel daaroverheen de munt. Voeg naast het gerecht een volle lepel yoghurt toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden